Rólunk

Üdvözöljük az ELYSIUM Luxury watch honlapján. Cégünk új és használt luxus órák kiskereskedelmével foglalkozik Magyarországon és az Európai Unión belül.

Évtizedek óta fő profilunk az órák adás-vétele, szervizelése és teljes felújítása. Legnevesebb  svájci óragyáraknál szereztünk szerviztapasztalatot. Pl.: Omega, Hublot, Roger Dubuis, Girard Perregaux, Parmigiani, Corum.

Az ELYSIUM Kft-t 2015-ben azért alapítottuk, mert nemzetközi kereskedelmi tapasztalataink alapján úgy véljük, hogy Európában hiánypótló egy olyan cég, mely elkötelezett a kizárólag eredeti, lekövethető előéletű, EU-ból származó, kitűnő állapotú órák értékesítése iránt. Minden óránkra 12 hónap garanciát vállalunk, amennyiben a gyári garancia már lejárt. Számunkra elsődleges szempont a megbízhatóság és a "win-win" üzletek megkötése.

 

Miért válasszon minket?

Mert 25 éves tapasztalattal rendelkezünk a használt órák piacán

Mert professzionálisan felszerelt szervizzel rendelkezünk, és olyan neves gyártóknál szereztünk szerviztapasztalatot mint:Omega, Hublot, Roger Dubuis, Girard Perregaux, Parmigiani, Corum. 

Mert kapcsolatban vagyunk a legtöbb neves óragyárral és márkaszervizzel, így igény szerint vállalni tudjuk az óragyárban való javíttatás teljes lebonyolítását.

Mert minden óránkra 12 hónap garanciát vállalunk, ha a gyártói garancia már nem él

Mert minden használt óránk átesik egy teljes körü külső illetve belső szerkezeti felújításon

Mert mindent megteszünk a gyors és problémamentes kommunkiációért

Mert EU-n belüli órákat értékesítünk, melyek mindegyike lekövethető előélettel rendelkezik

Mert mindennél többet jelent számunkra az ügyfél elégedettsége, cégünk jóhíre és ezért mindent meg is teszünk. Legyen szó eladásról, javításról, vagy granciális problémáról. Csak akkor vagyunk maximálisan elégedettek ha az ügyfelünk is az.

Mert teljes körű szolgáltatást nyújtunk, legyen szó vételről vagy eladásról

Profilunk

Értékesítés

Honlapunkon megtalálja folyamatosan frissülő, aktuális új- és használt óra készletünket.

Amennyiben bármelyik óránkkal kapcsolatban kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal, akár telefonon vagy e-mailben. Levelére 24 órán belül visszajelzünk.

Órarendelés

Amennyiben olyan órát keres, melyet nem talált meg raktárkészletünkben, forduljon hozzánk bizalommal. Nemzetközi kis-és nagykereskedelmi hálózatokkal való kapcsolatrendszerünkön keresztül még a legexkluzívabb, legegyedibb, limitált kiadású órát is megtudjuk találni Önnek. Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, kérjük, küldje el nekünk a kitöltött formanyomtatványt, melyre 24 órán belül visszajelzünk.

Bizományos értékesítés/vétel

Amennyiben szeretné eladni óráját, mi segítünk megtalálni a megfelelő vevőt. Megkönnyítheti az eladást, ha kihasználja kiterjedt, nemzetközi kapcsolatrendszerünket, honlapunk népszerűségét, és mindazt a felületet, ahol cégünket reklámozzuk. Amennyiben ezen szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, kérjük, töltse ki formanyomtatványunkat, melyre 24 órán belül visszajelzünk.

Órabeszámítás

Amennyiben honlapunkon megtetszett egy óra, és vásárláskor szeretné beszámíttatni megunt, régi óráját, nálunk ezt is megteheti. Ebben az esetben kérjük töltse ki a forma nyomtatványunkat, melyre 24 órán belül visszajelzünk.

Szerviz

Professzionális szervizünkben versenyképes áron teljes körűen újjávarázsoljuk óráját. Legyen szó a tok és karcsat polírozásáról és/vagy a szerkezet teljes tisztításáról/javításáról esetleg az időszakos szerviz elvégzéséről. Az elvégzett munkára 12 hónap garanciát vállalunk. 15 éves órajavítási tapasztalattal rendelkezünk, melyet a legnevesebb  svájci óragyáraknál szereztünk. Pl.: Omega, Hublot, Roger Dubuis, Girard Perregaux, Parmigiani, Corum.

Garancia

Minden általunk értékesített órára 12 hónap ELYSIUM LUXURY WATCH garanciát vállalunk, amennyiben a vásárolt órára a gyári garancia már nem él. Ha a nálunk vásárolt óra rendeltetésszerű használat mellett megáll, vagy nem megfelelően működik, az ELYSIUM LUXURY WATCH szerviz a lehető leggyorsabban megjavít mindent, amit a garancia magában foglal.

Bemutatótermünk

Bemutatótermünk Pesten, az V. kerületben található. Kedves Ügyfeleinket CSAK előre egyeztetett időpontban tudjuk fogadni.


Parse error: syntax error, unexpected '" => 15, "' (T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING), expecting ')' in /home/singnorbi/web2/stat/var/access.php on line 193