Profi sportolók, értékes órák

Az USA és talán a világ legnépszerűbb kosarasa LeBron James. Nemcsak a játékát, de a stílusát is sokan dicsérik, hiszen az úriember a sport mellett a divatra is odafigyel. Mr. James ezért az órákat sem hagyja figyelmen kívül, így nem meglepő, hogy van egy kedvenc darabja is. Az NBA-sztár egy interjúban kijelentette, hogy a számára legkedvesebb óra az Audemars Piguet Royal Oak OffShore típusa. Egy ilyen óra, kiviteltől függően akár 35 millió forintba is kerülhet. Talán nem meglepő, hogy James többek között az Audemars Piquet nagykövete is, így a legtöbb nyilvános megjelenésén a márka egy-egy óráját viseli.

Roger Federer, a többszörös Australian Open, Wimbledon és US Open győztes teniszező saját szakmájában már mindent elért, amit lehet - nem csoda, hogy a különféle luxusmárkák esedeznek kegyeiért. Nincs ez másként az órák frontján sem, a Rolex és a svájci klasszis kölcsönösen meglátta egymásban a lehetőséget. Többek között egy ritka, 1981-ben készült Rolex Daytona 6263-assal is büszkélkedhet, amelyet 30. születésnapjára kapott. Emellett a márka Oyster Perpetual Platinum modelljét, illetve Datejust típusát is előszeretettel hordja, csakúgy, mint a Sky-Dweller-t.

Bár Beckham manapság új focicsapata, családja, ruhamárkája és “celebsége” okán ismert, néhány éve még a focista karrierje miatt emlegettük, ezért is kerülhetett fel erre a listára. Meg persze azért is, mert lelkes óraviselő - leginkább Breitling órákat hord. Egyik kedvenc választása a Breitling Transocean Chronograph Unitime, amely jelenleg kb. 2,3 millió forintos áron vihető haza.

Az úszólegenda Michael Phelps sem veti meg a szép órákat, így - ahogyan az a többi hírességnél is látható- ő is egy márka nagykövetévé vált: az Omega márka nagyköveteként Omega Seamaster Planet Ocean 600M Master Chronometer mellett tette le voksát, melyet a riói olimpián is viselt.

Usain Bolt a világ legjobb futójaként, természetesen egy hozzá illő, különleges órával büszkélkedhet. A kifejezetten az ő stílusához készített, limitált kiadású Hublot Bing Bang King Power “Usain Bolt” óra érdekessége, hogy olyan bőrszíjat kapott, amelynek ugyanolyan bőr az anyaga, mint annak a Nike cipőnek amiben a 2008-as Pekingi Olimpián rekordot döntött. Az óra nemcsak anyagában, az arany-zöld színében is különleges, így már messziről láttatja, hogy viselője nem mindennapi darabot visel a csuklóján. A 250 darabos limitált kiadású óra egyetlen példányáért jelenleg kb. 4,6 millió forintot kérnek.

Tetszett a cikk? Kövess minket az Instagramon is!


Parse error: syntax error, unexpected '" => 15, "' (T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING), expecting ')' in /home/singnorbi/web2/stat/var/access.php on line 193