Dobpergés és gitárszóló - íme az idei legzúzósabb Hublot gyűjtemény

Van aki csak tinédzser korából emlékszik 80’-as, 90’-es évek házibulijaiban rendre felhangzó, jellegzetesen borongós, mégis lendületes zenéikre, van aki olyan lelkes maradt, hogy a nemrég nálunk adott koncertjükön is hallhatta a már kevésbé hamvas, de pörgősségéből semmit nem veszítő bandát.

Az egyik világszerte legkedveltebb és legelismertebb zenekar, a Depeche Mode, 37 (!) éves fennállása óta több mint 100 millió lemezt értékesített és nem kevesebb, mint 30 millió rajongóval büszkélkedhet. Kiadott 55 kislemezük az iparágukban is rekordnak számít, amire magunk is rájöhetünk ha egy gyors fejszámolással évi másfél eredményre jutunk. A hihetetlen teljesítmény tiszteletére, a svájci Hublot exkluzív gyűjtői sorozatot dob piacra, melynek keretében 55, Depeche Mode kislemez ihlette egyedi Big Bang Unico modell kerül a szemfüles (és nem utolsósorban jól fizető) gyűjtők kezeibe. 

A 72 órás járástartalékkal rendelkező órák számlapja egy-egy olyan lemezt ábrázol, amely részben mutatja a lemezborító képeit, míg az órák hátulján a teljes borító, valamint a víz logója látható. És csak, hogy teljes legyen a rocksztár készlet, íme néhány apróság, ami a „the Singles” sorozatot még exluzívabbá teszi: mindegyik modell mellé egy Roland JP-08 szintetizátor jár, mely a cég Boutique sorozat korlátozott példányszámú modulja, amelyet a Depeche Mode évek óta használ. A kis „csomagot” természetesen megfelelő módon csomagolva tudhatjuk magunkének, ha úgy adódik: a karcsú, fekete alumínium táska nemcsak szemrevaló, hanem védi is a benne levő tartalmat - az egyedi órát, a szintetizátort, az adott kislemezt és a zenekar által aláírt eredetiségigazolást.

A bevétel jelentős része adományként nemes célokat segít: a tiszta víz világszerte kevesek kiváltsága, melyen a befolyt bevételekből a felek szeretnének változtatni.

„A Depeche Mode ikonikus a kortárs zene történetében. Ahogy mi is, ők is szenvedélyesen szeretik amit csinálnak és kreativitásuk erősebb, mint valaha.  Szerencsénk van, hogy sok közös értéket mondhatunk magunkénak velük, beleértve a jótékonysági tevékenységet: a tiszta víz eljuttatását olyan helyekre, ahol álmodni sem mernek ilyenről. Ez az új és egyedülálló gyűjtemény 55 különböző darabbal, méltó hihetetlen karrierjükhöz és közös értékeinkhez.” – mondta el a január 26-án Milánóban rendezett ünnepségen, Ricardo Guadalupe, a Hublot vezérigazgatója.

Ti melyiket választanátok?